Melyik a kedvenc szerb ételetek?
Énmég a muszakát szeretem! :D De akkoris a kedvencem a Túrós Burek, imádom mikor a nagymamám frissen hozza Zentáról ide Békéscsabára! 3 éves voltam mikor magyarba költöztünk... most 20 vagyok :S :) Pont tegnap utazott haza (Zentára) a hugom és édesanyám!
Zenta forever, BUREK forever!:D
Emberek, nyugi! :)
Itt Magyarországon Csevapcsicsának hívják, az az S betű az elején nyomdahiba lehet. De mindenki hívja ahogy csak akarja, csak nekem is jusson belőle. :)
Ja és a csevap a micstől annyiban különbözik, hogy a mics zsírosabb és van benne egy bizonyos fűszer, ami a csevapban nincs. És talán nem ugyanaz a hús összetétele a kettőnek!
Nekem is az egyik kedvencem a csevap. Szerintem más kimondottan szerb kaja nincs is... Hegyről jöttek, mi lenne? :) Mindent csak lenyúlnak más nemzetektől.
És én is vajdasági vagyok, csak horgosi. És a zentaiak általában nagyképűek, mint ahogy látszik az előzményeken is. :)
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!