Mi is pontosan az a zabkása?
nálam a zabkása sima natur zabpehely sima vízben felfőzve majd ízesítve mézes joghurttal és gyümölccsel
van aki tejben főzi vagy gyümölcslében
Az, hogy a csórók ették régen semmit sem jelent, sőt. Amikor heti 7 napból 8-at kellet robotolni (Nem vicc erre pótléknak hozni kellett egy családtagot) és nem volt csak a két kezed meg egy ökröd, kajának meg csak zabkásád és bírtad a dolgot, akkor annyira nem lehet gagyi, nem?
Egyébként kevés olyan kaja van, ami ízesítés nélkül finom. Én azért eszem, mert jobban tudok tőle kaksizni, általában valami gyümölcsöt teszek rá, vagy mézet, hogy finomabb legyen. Meg úgy találtam, hogy ha vízben főzöm meg, olyan semmilyen, inkább tejben szeretem.
Vízben fött zabpehely, jó a tápanyagértéke, tejbegrízre hasonlit, sok féle módon izesitheted.
Kényelmes kaja mert a mikroban pár perc alatt kész.
Én úgy szoktam hogy
1 pohár zab, 2 pohár víz, 1 tk cukor, 1 tk kakópor 5 perc a mikroban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!