1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
az első link szuper
a kérdésedre a gyakorlati válasz az, hogy a márkázott vajat Németországban készítik, az ottani szabványos vajat Markenbutternek nevezik, ennek a fordítása a márkázott vaj. Minimális zsírtartalombeli különbség van a magyar teavak és a német márkázott vaj között, az utóbbi javára.
Tehát márkázott vaj = német vaj, teavaj = magyar vaj
3/3 anonim válasza:
Teavajnak nevezzük a legalább 80% zsírtartalmú vajat: ennek különleges minőségű változata a márkázott vaj.
A szendvicsvaj legalább 70% (a Magyar Élelmiszerkönyv szerint legalább 68%) zsírtartalmú. A különböző vajkrémek általában 40% körüli arányban tartalmaznak tejzsírt, és sok más ízesítő- illetve adalékanyag is megtalálható bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!