Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A McDonalds nem szánalmas?...

A McDonalds nem szánalmas? Régen nagyon jó ötleteik voltak a limitált ajánlataikat illetően pl McWestern McFu McAlpok stb most meg ilyen marhaságokat találnak ki mint az Ázsiaburger ami nem más mint minden konyhai szemét behányva két zsemle közé?

Figyelt kérdés

Mégis milyen étel az, ahol fognak egy hamburgert, telenyomják szója szósszal és wasabival, meg egy kevés vágott zöldséggel és íme az "Ázsiaburger"?!

Amikor régebben találtak ki ilyen "nemzeti burgereket" akkor nagyon jól eltalálták hogyan kell ízesíteni, milyen dolgokat kell a burgerbe pakolni, most meg kb. azt a színvonalat hozzák, hogy megnézik mi maradt a raktárban tavalyról pl. maradt egy kis csíkozott répa és saláta, wasabi meg szójaszósz és összerakják egy új kajává.

A múltkori "magyar hetek" ajánlat se volt túl fantáziadús. Az a kolbászos tényleg ujítás volt, de a "rostélyos burger" gyakorlatilag a tavaly téli osztrák vagy milyen burger reinkarnálása volt nemzetiszínű köntösben.

2012. jún. 26. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem finom az Ázsia burger meg a másik a BBQ-s amerikai burger is. Jó dolgokat talál ki a meki.

A magyar hetek is jók voltak. A retroburger klasszik nagyon jó volt. A rostélyos is finom volt, egyedül a rösztipogácsa volt benne ami a rösztiburgerre hajazott de ennek teljesen más íze volt, úgy, hogy szerintem egyáltalán nem hasonlított a rösztiburgerre a rostélyos burger. A kolbászburger nem nagy szám, de azért egyszer jó volt.

2012. jún. 29. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem az átalakított lakókocsiból kapható nagy, kiadós hamburgereket, de szeretem a mekiseket is, de az utóbbi nem jóllakásra van kitalálva. Nem teszem le voksomat egyik vonal mellett sem, mindegyik másért jó vagy másért nem jó. Nem szánalmas, ez egy kori sajátosság, hogy a fejlődésben lévő gyerekek, mindent szánalmasoznak, hogy ezzel igazolják önmaguk véleményét, illetve palástolják félelmeiket. Teljesen más területre való e szó. Aki szereti egye, de szerintem drága. Az jár jól, aki el tudja magát látni, nem csak pénzkeresetileg, hanem tud is sütni, főzni. Én eleve nem eszek étteremben vagy nem veszek bizonyos termékeket. És igen, láttam a saját szememmel mik vannak. De ha egy kicsit odafigyeltek az ízre magatoktól is tudjátok mi az amiből nem kéne mégegyszer vásárolni..
2012. júl. 9. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!