Amerikai finomság elkészítése?
Figyelt kérdés
régen sok gyerek filmben láttam ilyet valaki tudja hogy pontosan milyen az lehet az almán ? [link] 2009. júl. 5. 19:23
11/12 anonim válasza:
Sziasztok :)
Én ilyet ettem sokszor, Németországban és Ausztriában is.
Nos, aki írta, hogy nem olyan finom, mint szép, félig igaza van :) Én ettem nagyon finomat és kevésbé finomat is!
Pár féle, idevágó gyümölcsös nyalánkság:
Cukormázas vagy karamellás alma
Eperrel ugyanezek, de én a friss epret ajánlom, ami inkább melegebb időkben van ^^
Külföldön ettem epreset, almásat, illetve a banánosból is lopkodtam :D (utóbbit adventi vásáron, hárman lányok voltunk és mindenki mást vett, hogy mindet megkóstoljuk)
Nagyon finomak tudnak lenni, no meg nagyszüleim csináltak karamellát valami sütire és mentünk torkoskodni eprekkel :D Úgy kellett minket elzavarni...
12/12 A kérdező kommentje:
hmm ez jó ötlet :P még az az igazság h nem mertem megpróbálni d ez az epres is...várom a nyarat.köszi,hogy írtál.Jó neked h már ennyi finomat ettél,de hamarosan behozom a lemaradást .
2010. jan. 4. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!