Szürkeharcsa elkészítése?
Figyelt kérdés
Hogy kell a sütéshez/főzéshez előkészíteni? Harcsával még nem volt dolgom.2011. szept. 3. 11:25
1/2 anonim válasza:
ismerősöm megnyúzza. a már nem élő halat egy pillanatra forró vízbe mártja, és körbevágja a fejénél és egyben lehúzza a bőrét. utána belezi, szeleteli, kockázza harcsapörköltnek stb.
2/2 anonim válasza:
Gondolom, már elkéstem, de legközelebb:
Por alakú (minél kevésbé illatos) súroló-porral /vim-mel/ és kemény szálú körömkefével hófehérre tudod sikálni a bőrét. Alaposan mosd le róla, majd kb. fél órára, egy órára tedd enyhén ecetes vízbe, akkor az elveszi a súroló illatát.
Nagyon finom a harcsa-paprikás. De lehet felszelni, besózni és rántani is. Halászlébe - más halakkal együtt - isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!