1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként miből van? (Tudom hogy nem üvegből :) )
2012. jún. 3. 16:32
2/9 anonim válasza:
finomnak finom bár íze szerintem alig van neki :D
3/9 anonim válasza:
Az igazi üvegtészta mungóbab keményítőből és vízből készül, tojás hozzáadása nélkül. A veseformájú magból száraz-, és nedves őrlési technikával nyerik ki a ragadós, édeskés anyagot, melyet vízzel elegyítenek.
4/9 anonim válasza:
Mungóbablisztből készül,önmagában jellegtelen,íztelen de zöldségekkel,húsokkal,fűszerekkel összekeverve nagyon finom,mert átveszi ezek ízét.levesekbe is használják.érdemes kipróbálni,én szeretem!
5/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, hagymát dinsztelek, rádobok gombát, vagy csirkemell kockákat, cukkinit, répát, stb. (ami éppen van otthon), curryt szórok rá, összekeverem a leforrázott és 10 percig állni hagyott üvegtésztával, megszórom jó sok friss bazsalikommal, kis chillipaprika is finom bele.
6/9 anonim válasza:
szerintem semmi íze, és még gusztustalan is :D csináltam már 1x-2x wokos zöldségekhez, de mindig kipöcköltem végül a tányérból, mert eléggé undi látvány volt :D :D :D
7/9 anonim válasza:
szerintem semmi ize nincsen.mi husleveshez is szoktuk enni.
8/9 anonim válasza:
Én is szeretem! Íze nincs, de kajákban jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!