A magyarországi cigányok milyen ételeket szoktak enni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 13:49
3/20 anonim válasza:
Szinte ugyanazokat, mint a magyarok, csak kissé zsírosabban, legalábbis a főző műsorokban azt láttam.
4/20 anonim válasza:
Itt találsz jó sok receptet:
6/20 anonim válasza:
Tudod hogy kezdődik a cigány szakácskönyv?
Lopj két tojást...
Ne haragudj, de nem hagyhattam ki!:D Amúgy nekem van cigány haverom, de ugyanazokat eszik mint mi.
7/20 anonim válasza:
Persze lehet nem jól látom, sok faj gyűlölö van a válaszolók között!
Amúgy ugyan azt eszik,mint mi magyarok csak annyival különbözik,hogy zsírral főznek,de húst hússal esznek és lecsósan főznek.Akármilyen drágaság mellett így döntenek!
8/20 anonim válasza:
Attól függ. Akik segélyből meg semmittevésből élnek, főként konzervet meg ilyen hasonló, sokáig elálló dolgokat. Szalámi is játszik náluk, virsli, tasakos leves, stb.
9/20 anonim válasza:
Kedves utólsó!Nem értek veled egyet mert a romák egy-két kivételével eszik meg a tasakos levest.Hidd el ha segélyen élnek is akkor is megveszik maguknak a húst és a paprikát paradicsomot,szalámit,kolbász, stb...mindenből csak a minőséget nézik!!!
10/20 anonim válasza:
Amit a dögkútban találnak, vagy amit a boltból sikerül elbugázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!