A külföldiek milyennek találják a magyar ételeket?
Az eddigi tapasztalataim szerint vagy túl zsírosnak - de ez rég volt mert azóta már sok helyen egészségesebben csinálják a régi kajákat,
vagy pedig rajonganak érte.
Szerintem a magyar konyha nagyon finom változatos.
Én egyszer japánoknak lecsót csináltam
végig felvették videóra az egészet
és megették az egész kondérral
A magyar konyha külföldön nem igazán ismert, illetve amiket ott lehet kapni, azok erösen át vannak alakitva az ottani izlés szerint, az eredetihez jóformán még csak nem is hasonlit.
De a MO-on kapható ételekröl meg az a vélemény, hogy borzasztó zsiros, erös, túlfüszerezett, nehéz, és csak megbetegedni lehet töle. A magyaros jelzö a legtöbbnek csak elriasztó.
"A világ egyik legváltozatosabb konyhája."
Persze, a húsleves, rántott hús, pörkölt, gulyás, töltött káposzta, paprikás krumpli tényleg változatos, ezen kivül meg jóformán senki nem föz mást. (Illetve a fött tészta, jó sok rántással készitett fözekélnek nevezett maszatok, meg az összes leveset rántással betöményitett levesek szintén nem valami finom és gusztusos ételek).
Nem ismerek olyan konyhát, (pedig elég sok orszagét ismerem), ahol ne használnának sokkal többféle alapanyagot és ne készitenék sokkal többféle módon, mint a magyar konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!