Ennek a sütinek mi a magyar neve?
Figyelt kérdés
Norvégul és svédül Budapestkake a neve, annyit tudok :)2012. máj. 6. 02:10
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a kake az sütemény/torta, szóval Budapest torta. Habár ki tudja hogy fordítják le magyarra.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a kake mit jelent..
Én ennek a bizonyos tortának a Magyarországon használt nevére vagyok kíváncsi. Egyik ismerősöm anno Princess tortát mondott, de nem az.
2012. máj. 9. 12:04
5/9 anonim válasza:
Mit gondoltál, milyen választ fogsz kapni? Képet nem linkeltél, evidens, hogy lefordítottuk a nevét...
6/9 anonim válasza:
3. vagyok. Elnézést, hogy megpróbáltam segíteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Ahh, elnézést mindenkitől, hülye vagyok, a linket valahogy nem linkeltem be, pedig azt hittem :D Bocsi!
Íme: [link]
2012. máj. 9. 21:05
8/9 anonim válasza:
Megint 3. vagyok, akkor szerintem ezt leginkább Budapest szeletnek lehetne hívni, ahogy az első mondta. Csak azért gondolom, mert alapból hosszú és felvágják ilyen kis szeletekre ahogy látom.
9/9 anonim válasza:
fura, nem ismerem
az első kép a kardinálisra emlékeztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!