Van-e magyar országon olyan étterem amelyben kutyábol ill. macskábol készült ételt szolgálnak fel?
Kedves kérdező.A cikket nem azért vásárolják meg,mert nincs benne helyesírási hiba.Ez alapvető dolog egy újságíró számára,és minden olyan ember számára,aki intelligens.
Nem árt neked sem tanulni,mert nagyon szégyen és buta emberre vall aki Magyarországot úgy írja le ahogy te.BIZTOS tanultátok,hogy kell leírni
" A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy a drága cikk író ezért bisztos pénzt kap, ez itt a baj lehet nem volt helyes írási hiba a cikkben de én ilyen sz..r cikkért egy forintot se adnék nem a helyes írása dönti el egy emberöl hogy milyen."
Márpedig a helyesírás és a fogalmazás szinte mindent elárul rólad!
persze mer nem tudsz a kérdésre válaszolni nem az volt a kérdés hogy, van-e helyes írási hiba hanem fentebb olvasható némi kis helyes írási hibával de akinek van némi logikai érzéke az ki szűri így is a kérdést.Sajnos rossz tulajdonságom hogy ha gépelek nem figyelem a helyes írást,ettől még nem ezzel kéne foglalkozni hanem mágával a kérdésel ugyan is ez az oldal nem arra való hogy egymás helyes írását ellenörizük ha nem az általunk feltet kérdésre választ kapni.
szerintem
Igazad van.A kérdés a fontos.De ha valaki annyi pocsékul ír mint te,azt már nem lehet nem észrevenni.
Ha már felteszünk egy kérdést,és válaszokat várunk rá,akkor tiszteld meg a válaszadókat azzal,hogy helyesen írsz.
a HELYESÍRÁS(könyörgőm írd már egybe) igenis fontos,mert sokat elárul az ember jelleméről.
Az meg,hogy gyorsan gépelsz,és azért írsz rosszul,nos ez hülye kifogás.Én is gyorsan gépelek,néha hibázok,de MINDIG aláhúzza pirossal ha rosszul írok valamit.Akkor veszem a fáradtságot,és kijavítom.Nem olyan nehéz,talán próbáld meg te is.
Ne írogass privátot kisgyökér!
Valami mondanivalód van, azt ide firkáld! a privátot olvasatlanul törlöm.
Ha már a helyesírással piszkálódunk válaszok helyett akkor az inkább "könyörgöm" és nem könyörgőm de még inkább "könyörgök".
Ja, és a mondatokat nagy betűvel kezdjük!
Én is remélem hogy nincs ilyen étterem.
*Én is remélem, hogy nincs ilyen étterem.
Ha már helyesírásnál tartunk.
Valószínűleg egyébként ,,urban legend" a kutyahús magyarországi éttermekben/gyorséttermekben.
(Azt még azért hozzátenném, hogy a magyar oktatási rendszer szégyenének tartom, hogy hozzád hasonló, már-már írástudatlan emberek ,,írásait" kell olvasnom az interneten. Természetesen, ha még nem végezted el az általános iskola 2-3. osztályát, akkor elnézhető.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!