Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van-e magyar országon olyan...

Van-e magyar országon olyan étterem amelyben kutyábol ill. macskábol készült ételt szolgálnak fel?

Figyelt kérdés
CSak azért teszem fel ezt a kérdést mert a mi nap olvastam egy ciket amelyben az internetes állat kereskedelem mögöt a cikk iró szerint éteremben kötnek ki az ilyen állatok mondván hogy azt nem ellenörzik én ezt teljesen hülyeségnek tartom de azért kiváncsi lenék.
2012. febr. 29. 23:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
18%
MAGYARORSZÁG!!!! Amíg itt élsz, magyar földön, addig tanuld meg legalább a saját hazád nevét leírni hibátlanul! Már a többi nyelvtani hibádon se ártana dolgozni!
2012. márc. 1. 08:10
 12/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy itthon van-e ilyen,de Angliában volt rá példa,hogy kutyahúst szolgáltak fel egy kinai étteremben!Be is zárták az éttermet..szóval előfordulhat hogy illegálisan kuytahúst adnak egy kinai étteremben..
2012. márc. 1. 08:11
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

"MAGYARORSZÁGON tilos kutya illetve macskahúst enni.Így valószínű,hogy nincs ilyen étterem ahol kutya illetve macska hússal készült ételeket szolgálnának fel. '"

Azért ne akard tudni, hogy a kinai éttermekben mi lehet!

2012. márc. 1. 08:36
 14/31 anonim ***** válasza:

Jaj,ne jöjjetek már a kínai éttermekkel.

Őket ellenőrzik a legjobban.Kínai étteremben dolgoztam,és tavaly 2 havonta jöttek mindig ellenőrizni.Sosem árultunk kutya vagy macska húst.Sőt a legtöbb kínai életében nem evett kutyát vagy macskát.Ők mesélték,hogy otthon régen a nagyon szegények ették meg.

Még valamit.

Én nem ettem sem kutyát,sem macskát,de szoktam nézni érdekes sorozatokat,természetfilmeket.Van egy sorozat a címe:TABU.Az egyik rész pont a kutya és macska fogyasztásról szólt.Ott mesélték azok a népek ahol szokás enni,hogy milyen ízük van.Rágósabb,enyhén édesebb mint bármelyik olyan hús amit mi ismerünk.

2012. márc. 1. 09:49
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne légy naiv. Csak nem tudtál róla. Aki gyroszoshoz, meg hamburgereshez jár vagy kínaiba, már tuti evett mindegyikből.
2012. márc. 1. 22:30
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

Tudjátok mit?

Én nem hiszem,hogy olyan hülyék lennének,hogy kutyát vagy macskát szolgáljanak fel.Azt se akarom,hogy egyesek annyira gyíkok legyenek,hogy el is higgyék.

A párom anyja az ANTSZ-nél dolgozik.Hétfőtől elmegyünk pár kínai étterembe,veszünk pár gyrost,és bevizsgáltatjuk.Ha lesz kutya vagy macska akkor ígérem még a tévének is elmondom..

2012. márc. 1. 23:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:19

Annyira nem eszetlenek, hogy egy mindenki által megvásárolható ételhez használjanak ilyesmit. Viszont, étteremben, könnyen lehet valamilyen általuk ismert fantázia néven kapni annak, aki enne. Amúgy macskát az olaszoknál esznek, ha még tartják a szokást.

2012. márc. 1. 23:32
 18/31 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy a drága cikk író ezért bisztos pénzt kap, ez itt a baj lehet nem volt helyes írási hiba a cikkben de én ilyen sz..r cikkért egy forintot se adnék nem a helyes írása dönti el egy emberöl hogy milyen.
2012. márc. 2. 02:13
 19/31 anonim ***** válasza:
A kis csíra nektek is pattog privátban? :D Olyan vicces, lehet hogy felveszem a jobbágyaim közé, ha jó viselkedik. :D
2012. márc. 2. 06:02
 20/31 anonim ***** válasza:

ma 06:02

Ki az a kis csíra? A kérdező? vagy valamelyik hozzászóló?

Nekem senki nem írt privátban erre az üzenetre,talán mert én vagyok az egyetlen aki nem hiszi el,hogy árulnak kutya-macskahúst éttermekben.

2012. márc. 2. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!