Van-e magyar országon olyan étterem amelyben kutyábol ill. macskábol készült ételt szolgálnak fel?
"MAGYARORSZÁGON tilos kutya illetve macskahúst enni.Így valószínű,hogy nincs ilyen étterem ahol kutya illetve macska hússal készült ételeket szolgálnának fel. '"
Azért ne akard tudni, hogy a kinai éttermekben mi lehet!
Jaj,ne jöjjetek már a kínai éttermekkel.
Őket ellenőrzik a legjobban.Kínai étteremben dolgoztam,és tavaly 2 havonta jöttek mindig ellenőrizni.Sosem árultunk kutya vagy macska húst.Sőt a legtöbb kínai életében nem evett kutyát vagy macskát.Ők mesélték,hogy otthon régen a nagyon szegények ették meg.
Még valamit.
Én nem ettem sem kutyát,sem macskát,de szoktam nézni érdekes sorozatokat,természetfilmeket.Van egy sorozat a címe:TABU.Az egyik rész pont a kutya és macska fogyasztásról szólt.Ott mesélték azok a népek ahol szokás enni,hogy milyen ízük van.Rágósabb,enyhén édesebb mint bármelyik olyan hús amit mi ismerünk.
Tudjátok mit?
Én nem hiszem,hogy olyan hülyék lennének,hogy kutyát vagy macskát szolgáljanak fel.Azt se akarom,hogy egyesek annyira gyíkok legyenek,hogy el is higgyék.
A párom anyja az ANTSZ-nél dolgozik.Hétfőtől elmegyünk pár kínai étterembe,veszünk pár gyrost,és bevizsgáltatjuk.Ha lesz kutya vagy macska akkor ígérem még a tévének is elmondom..
ma 23:19
Annyira nem eszetlenek, hogy egy mindenki által megvásárolható ételhez használjanak ilyesmit. Viszont, étteremben, könnyen lehet valamilyen általuk ismert fantázia néven kapni annak, aki enne. Amúgy macskát az olaszoknál esznek, ha még tartják a szokást.
ma 06:02
Ki az a kis csíra? A kérdező? vagy valamelyik hozzászóló?
Nekem senki nem írt privátban erre az üzenetre,talán mert én vagyok az egyetlen aki nem hiszi el,hogy árulnak kutya-macskahúst éttermekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!