Kínában úgy születtek ezek a furcsa ételek (pl. fészek leves, kutya, bogár) hogy az emberek éheztek és kínjukban bármit megettek?
"Hosszú bambuszrudakkal verik le, majd kiválogatják az evésre alkalmas friss fészkeket. "
Ez sem azt írja h a fészek részeket szedik szét hanem h a fészkeket válogatják h meik jó meik nem
Tanulj meg értelmezni
De gondoljátok el, nálunk miért nem jutott eszébe sohase egy falusi parasztembernek, hogy vegyünk le a gólyafészket a tetőről és főzzük meg egy kondérban?
Talán azért mert nálunk sosem éheztek annyira az emberek?
Nálunk megeszik a pacalt! Az azért kábé olyan mint a sült disznóbél.
Nyugat-Európában a csirke belsőség is elképzelhetetlen ételként.
A zsíros kenyér meg szerintem aztán a csúcs, ha már arról van szó hogy melyik nép mit eszik. Érted, sima zsírral kenjünk meg a kenyeret. Persze lehet finom, mert mi szeretjük, mert megszoktuk, de gondolj már bele. Vagy a véres hurka. Vagy a sült vér magában. De 200 évvel ezelőtti magyar szakácskönyvemben még van vérrel megszítt pióca forró zsírban kisütve is. Szóval az hogy máshol megeszik a tücsköt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!