Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kínában úgy születtek ezek a...

Kínában úgy születtek ezek a furcsa ételek (pl. fészek leves, kutya, bogár) hogy az emberek éheztek és kínjukban bármit megettek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"Hosszú bambuszrudakkal verik le, majd kiválogatják az evésre alkalmas friss fészkeket. "

Ez sem azt írja h a fészek részeket szedik szét hanem h a fészkeket válogatják h meik jó meik nem

Tanulj meg értelmezni

2012. jan. 28. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 A kérdező kommentje:

De gondoljátok el, nálunk miért nem jutott eszébe sohase egy falusi parasztembernek, hogy vegyünk le a gólyafészket a tetőről és főzzük meg egy kondérban?


Talán azért mert nálunk sosem éheztek annyira az emberek?

2012. jan. 28. 18:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Mert a gólya nem olyan dolgokbol csinál fészket amik ehetoek. Mindenki azt eszi meg amit meglehet. Nem éhezés hanem fantázia kérdése. Ha a ló olyat szarna aminek istei finom az íze akkor azt is megennék az emberek. Mint ahogy a budos ( van ilyen gyumolcs h baromi budos de áll. finom) gyumolcsot is megeszik
2012. jan. 28. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:

am tessék

[link]

Az h te nem éhezel az nem azt jelenti h senki.

2012. jan. 28. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 A kérdező kommentje:
Népszabadság... erre nem tudok mit mondani...
2012. jan. 28. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:
ne csak azt nézd. Annyi cikk van. És nem csak most van ez. Volt is lesz is.
2012. jan. 28. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim ***** válasza:
2012. jan. 28. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 tetro ***** válasza:

Nálunk megeszik a pacalt! Az azért kábé olyan mint a sült disznóbél.

Nyugat-Európában a csirke belsőség is elképzelhetetlen ételként.

A zsíros kenyér meg szerintem aztán a csúcs, ha már arról van szó hogy melyik nép mit eszik. Érted, sima zsírral kenjünk meg a kenyeret. Persze lehet finom, mert mi szeretjük, mert megszoktuk, de gondolj már bele. Vagy a véres hurka. Vagy a sült vér magában. De 200 évvel ezelőtti magyar szakácskönyvemben még van vérrel megszítt pióca forró zsírban kisütve is. Szóval az hogy máshol megeszik a tücsköt...

2012. jan. 28. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
Ki fogom keresni ezt a videót, mert ott mutatták meg, hogy hogyan választják szét a kosztól a nyálkát. Persze, az maga a fészek, bocs ha félreérthető voltam:) De a lényeg szerintem érthető. a fészek az a sarlósfecske nyálából áll nagyrészt és ezt eszik meg.
2012. jan. 28. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim válasza:
Szerintem pedig úgy van ahogy a kérdező hiszi. Kínának is kijutott jóból, rosszból szal szerintem eredetileg igen is "kínjukban bármit megettek", aztán fokozatosan beépült a köztudatba és kultúrába, mint pl. nálunk a puliszka, vagy a slambuc (öhöm :D). Eleinte a csórók ették csak, aztán némileg megváltozva de néhány megszerette mindenki
2012. febr. 1. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!