A német konyha olyan rossz, mint amilyen a híre?
ugyan még egy német ételt sem ettem, de ezek mindegyike szerintem nagyon étvágygerjesztő:
hát kulinárisan elég nyitott vagyok,de mikor kiköltöztem, némely kajától hányni tudtam volna.Miután megszoktam,sokminden ízlett.Tompábbak az ízek, és nem bonyolítják túl a főzést.De kerülik a készételeket,ízfokozókat,szinezékeket stb.Akárhol laktam kint, mindig ezt tapasztaltam.
30N
20 éve élek Németországban, de a kaják nem rosszabbak, mint Magyarországon, csak más a füszerezésük. PErsze akinek a "jó" annyit jelent, hogy csicsog a zsirban, tele van csipöspaprikával, meg mindenbe rántás kell, annak nem fog izleni, de ott az illetö izlésével van baj.
Amikor még ott éltem (MO), akkor sem szerettem ezeket a "magyaros" dolgokat, nyugodtan lehet kevés zsiradékkal, erös paprika nélkül is finomakat fözni, a rántásnak csak nagyon kevés helyen van jogosultsága (pl. fözelékekbe KEVÉS kell, de levesekbe már teljesen felesleges.
A német konyha sokkal egészségesebb és változatosabb, mint a magyar, csak sokan kizárólag az olcsó kajáldákat ismerik, ahol nem a mnöségre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!