Szusit miért nem csinálnak édesvizi halnak a húsából?
Például tükörponty vagy keszeg húsából miért nem lehet/szoktak jó kis szusit csinálni?
(és amúgy miért tesznek a szusi mellé reszelt gyömbért,wasabit és szójaszószt,jobban kihozza az ízét vagy csak tompítja a nyes hal ízt?).
Te milyen okos vagy és tájékozott...csak ámulok és bámulok.Ezt mind te magad következtetted ki?És szerinted a tengerparti népek azok mind hajón éltek,meg szerinted ott nem voltak disznók meg csirkék?Lövésed sincs a gasztronómiáról és még szusit sem ettél.
Úristen..
Pedig lemertem fogadni hogy ebbe a rovatba nem járnak kamaszok... :)
A muszáj pedig pontos "j".
Remélem legalább ezzel segíthettem neked.
Talan a szalkak miatt amugy csinalnak sushit edesvizi halbol is pl:angolnabol (unagi)bar azt nem tudom h a hal nyers-e.
A wasabit, szojaszoszt stb pedig gondolom az izvilag miatt teszik olyan mint a so bors. Amugy azokat nem kotelezo megenni azt adsz hozza amit szeretsz. En pl csak wasabit szoktam a szojat kihagyom.
a gyombert meg nem a sushival eszik hanem kulonbozo sushik kozott meg utan. En azt nem is veszek, anyira nem jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!