Hát nem árt, mert az ad neki egy kis ízt. Lasagne-nak az egyik rétege besamel, de én pl. zöldségmártogatósnak is használom. Hús mellé is el tudom képzelni (attól függően, hogy az hogy van fűszerezve).
2011. márc. 29. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
a legtöbb rakott, csőbensült ételekhez használják a besamelt. a szerecsendió nagyon finom bele, de természetesen kihagyható, ha valaki nem szereti.
2011. márc. 29. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
Anyu is zöldséges rakott ételekhez szokta, pl. megpárolja a brokkolit, bele a jénaiba rá a besamel aztán egy kis sajt és megsüti, vagy ugyan ez karfiollal, vagy a kettő keverékével:D
Én annyira nem szeretem pont a szerecsendió miatt :S
2011. márc. 29. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
Én soha nem teszek bele szerecsendiót, csak egy kis sót és borsot (általában fehér borsot, de ha nincs otthon, akkor sima fekete borsot). Nem szeretjük a szerecsendiót, ezért kihagyom belőle.
2011. márc. 29. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 anonim válasza:
Én még nem tettem bele - azon egyszerű okból, hogy nem tartok itthon :)
Süsd ki a csirkemell szeleteket olajban (só bors), majd rakd egy kivajazott tűzálló tálba. Rá egy réteg sonka, arra aszalt szilva, karaván sajt, majd még egy réteg csirkemell. Öntsd le besamellel bőségesen, reszelj a tetejére trapistát. Irány a sütő. Szeletelés előtt 15-20 percig hüljön.
2011. márc. 29. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Érdemes beletenni, mert attól még pikánsabb lesz.
Én lasagne-ba teszek mindig. Másba még nem próbáltam tenni, mert kezdő vagyok :P 24F
2011. márc. 29. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Én a házi sajtos rolót töltöm jó sűrű sajttal dúsított besamellel.
2011. márc. 29. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 A kérdező kommentje:
jól hangzik, köszönöm a segítségeket
2011. márc. 29. 14:46
9/12 anonim válasza:
én pizzára, spagettire, Lasagna-ba szoktam.
szerintem épp a szerecsendió a legfinomabb benne. de ha nincs épp otthon, anélkül is finom lesz, akkor fehérborsból tennék többet.
2011. márc. 29. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
én a francia rakott burgonyát besamell mártással csinálom,és nem szoktam belerakni szerecsendiót
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!