Lecsó?
Figyelt kérdés
Szerintetek lecsó vagy nem?2011. júl. 19. 21:30
11/13 anonim válasza:
a paradicsom héját le kell húzni, (forró vízbe mártva egy pillanat alatt lejön) a paprikát pedig nem szabad túlfőzni,akkor nem pöndörödik a héja.
ott kell mellette állni és figyelni, ennyi.
én az alap, tojásos lecsót szeretem a legjobban, de szoktam a férjem kedvéért, szalonnás alapon is kezdeni.
12/13 anonim válasza:
Natúran, kolbásszal, tojással, virslivel, husival... mindegyik verzió jöhet, a szalonnás is, de kizárólag, ha nem kockázzák bele. :)
De legjobban virslis, szárazkolbászos-tojásos verzió.
13/13 anonim válasza:
A SÜLT lecsó annyir jelent, hogy nem tesznek bele vizet, csak ami a zöldségekböl kijön, és azt is lehetöleg elpárologtatni, akkor nem szétfött maszat lesz, hanem sokkal finomabb, darabos lecsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!