Lecsó?
Figyelt kérdés
Szerintetek lecsó vagy nem?2011. júl. 19. 21:30
2/13 anonim válasza:
Igen, de CSAKIS sütve, NEM fözve!
4/13 anonim válasza:
Bizony lecsó, tarhonyával, házi kolbásszal (nem nagyon sűrűre készítve), friss kenyérrel...
6/13 anonim válasza:
Az íze az bizonyos hangulatokban nagyon, főleg tojást belekeverve, tarhonyával, virslikarikákkal. Viszont a paprika meg a paradicsom héja... az olyan, mintha magnókazettaszalagot kéne lenyelnem... ki szoktam köpködni, de az macerás... Úgyhogy lecsó, de csak nagyritkán és olyan helyen, ahol köpködhetek...
7/13 anonim válasza:
Mielőtt bárki lehúzna a helyesírásomért, javítok: magnókazetta-szalag. :D
9/13 anonim válasza:
löcsó, de magyar. szalonnát alá, kolbászt és csípős paprikát bele. :)
10/13 anonim válasza:
Én nem tudom ki a fene találta ki ezt a sült lecsót? És miért volna jó? Eleve leve lesz a paradicsomtól, a levet eresztett ételeket nem szokták sütni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!