Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A magyar ételek miért ennyire...

A magyar ételek miért ennyire zsírosak, egészségtelenek?

Figyelt kérdés

Nézzük meg: szalonna, disznó-kacsa zsír, tepertő, halászlé, gulyás leves, oldalas cigánypecsenye...

Mind zsír. Nem csodálkozom, hogy ennyi betegség van nálunk.

Nézzük meg mondjuk a görögöket. Mit esznek?

Olívaolaj, hal, meg saláták. És mennyivel egészségesebbek, és mennyivel több idős jó állapotú görögöt látok, mint magyart?


2011. júl. 12. 11:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem azert van sok zsiros etelunk mert magyarorszagon regen sokan a mezogazdasgbol eltek es hat a kemeny fizikai munkahoz kell az energia.

Telen meg hideg van ,ez valamilyen oszton lehet h hideg idoven a nehez eteleket kivanod.

Gorogorszagban olivat hasznalnak mert van , nalunk is sokan szeretik csak hat draga.

Amugy abban a 40 fokos hosegben nem is csodalkozom hogy a salatat kivanjak meg a sok folyadekot (ami eltelit).

a szervezet kivanja a zsirt persze ha latod ott rezegni a hus szelen az eleg taszito, de szinte mindenki szereti a sultkrumplit, palacsintat (ha mar alcazva van es csak az iz jon at mar nehez nemet mondani :D )

2011. júl. 28. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
az én nagyszüleim is csak zsírral főznek zsíros kajákat. de egyikük sem kövér. ez hogy lehet? a magyar ember sem feltétlen ezektől az ételektől egészségtelen, hanem a mekdonácos kajától
2011. aug. 3. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!