A magyar ételek miért ennyire zsírosak, egészségtelenek?
Nézzük meg: szalonna, disznó-kacsa zsír, tepertő, halászlé, gulyás leves, oldalas cigánypecsenye...
Mind zsír. Nem csodálkozom, hogy ennyi betegség van nálunk.
Nézzük meg mondjuk a görögöket. Mit esznek?
Olívaolaj, hal, meg saláták. És mennyivel egészségesebbek, és mennyivel több idős jó állapotú görögöt látok, mint magyart?
Szerintem azert van sok zsiros etelunk mert magyarorszagon regen sokan a mezogazdasgbol eltek es hat a kemeny fizikai munkahoz kell az energia.
Telen meg hideg van ,ez valamilyen oszton lehet h hideg idoven a nehez eteleket kivanod.
Gorogorszagban olivat hasznalnak mert van , nalunk is sokan szeretik csak hat draga.
Amugy abban a 40 fokos hosegben nem is csodalkozom hogy a salatat kivanjak meg a sok folyadekot (ami eltelit).
a szervezet kivanja a zsirt persze ha latod ott rezegni a hus szelen az eleg taszito, de szinte mindenki szereti a sultkrumplit, palacsintat (ha mar alcazva van es csak az iz jon at mar nehez nemet mondani :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!