Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A japánok hogyan bírnak ennyi...

A japánok hogyan bírnak ennyi rizst enni? Vagy náluk máshogy készítik el?

Figyelt kérdés

Mármint sokszor láttam filmekbe is hogy kis fekete papírban lévő rizslabdákat esznek. Az olyan rizs mint itt amit megfőzünk vagy teljesen más?

Mert ha még tejberizs is az sem áll azért ennyire össze, de szerintem az nem tejberizs. Vagy mivel ízesítik?

Egyszer próbáltam valahogy elkészíteni, de nem tudom azt a fekete papírt sem hogy mi, de egyszerűen még a tejberizs sem állt úgy össze. :S

Vagy az egyáltalán ízesítve van?

2011. júl. 11. 20:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A rizsnek több fajtája létezik nálunk A vagy B rizst használnak ami gyengébb minőség,

ha csak az olaszoknál használt rizottó kerek szemű rizsre gondolsz ebből pár zöldséggel és jó fözési technikával isteni kajákat lehet kihozzni

at ázsiai konyhákban a jázmin vagy basmati rizst használnak más a keményitő, vitamin tartalmuk így az ízük is más és másként is fözzik.

2011. aug. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!