20 köröli/alatti fiatalok! Esztek Ti még ilyen dolgokat, mint: sonka, szalonna, hurka, kolbász? Vidékiek gondolom inkább, mint városiak.
Figyelt kérdés
Írjatok kort, és hogy Falu vagy Város2011. máj. 6. 19:22
31/42 anonim válasza:
A sonka sütve elmegy, szalonnát nem. A hurka ízét szeretem, csak rosszul leszek tőle, kolbászt sütve.
-budapesti
32/42 anonim válasza:
Gondolom itt a kérdező a házi disznótoros kajákra gondol.Pestiek Ti hol vágjátok a disznót?
Mentek kajolni a mamáékhoz vidékre?
33/42 tade válasza:
Nincs is jobb egy jo adag sult hurkanal jo ropogos uborkaval meg omlos feher kenyerrel... Amugy 27/L vagyok (varosi) Olaszorszagban elek, de ha hazamegyek, akkor kalbasz-sonka-szalonna-hurka kuran vagyok.... sot meg ide is hozok mert nalam a (sult)kalbasz illata a pizzaeval vetekszik :))
34/42 anonim válasza:
A húst akármilyen formába megeszem :) de azért egyebet se vetek meg. A falusi kaja más de az is finom, úgyanolyan értékes számomra, mint ha pl kinai lenne.
35/42 anonim válasza:
mindet debrecen 20/f
bar sok koze lehet a videki nagyszulokhoz
36/42 anonim válasza:
Természetesen mindeeent :D
Hmm imádom ^^,
Külföldi, nagy városi :)
17/L
38/42 anonim válasza:
Kolbasz, szalonna, sonka alapbol megy, hurkabol csak a majas a vereset nem szeretem. Nagyonfinom a szalonna piritva, bar en a kolbaszt (debreceni) jobban szeretem csak itt nehez beszerezni.
23/L Redmond, USA (Tatabanyan nottem fel, ott eltem 17 eves koromig :) )
39/42 anonim válasza:
Kolbászt igen,szalonnát néha,sonkát is van amikor,de hurkát azt nem.
40/42 anonim válasza:
A szalonna és a sonka kivételével mindet! 12/f BP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!