20 köröli/alatti fiatalok! Esztek Ti még ilyen dolgokat, mint: sonka, szalonna, hurka, kolbász? Vidékiek gondolom inkább, mint városiak.
24/L és vidéki
Inkább a házi verziókat keresem és ezeket szeretem, de jól megszokott hentesnél is veszek belőlük (kis családi vállalkozás). Amúgy mindet szeretem, de megválogatom honnan szerzem be.
Még jó hogy eszem! Sonka, szalonna a kedvenc, kolbász is szeretem, a hurkát annyira nem. De szalonnát minden mennyiségben!
24L Sopron mellett.
Én falun lakom, megyeszékhely mellett 8km-re. :) Minden évben kapunk egy disznót, cserekereskedelem útján, amit édesapámék levágnak szóval én mindet eszem, és imádom őket. :)
21/L
Imádom mindet, és rendszeresen fogyasztom is:)))
Egy nagyvárosi, fiatal csaj:)
A hurkát utálom, a többi mind jöhet, főleg a sonka. :))
14/L város
Mindegyiket ! Ja és megnyugtatásul közlöm, hogy az osztálytársaim 80%-a is mindet szereti és fogyasztja is rendszeresen akárcsak én. Tényleg nem értem mi ez a különbségtétel most város és vidék között, te azt gondolod, hogy vidéken még mindig úgy élnek mint '70-ben, hogy amit felneveltek azt eszik meg?
18/F BUDAPEST
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!