Rántotta vs. Tükörtojás?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 12:27
21/30 anonim válasza:
Rántotta, ha én csinálom, másét nem szeretem (max amit anya készít).
De a tükörtojást is szeretem, csak azt m indig elrontom, szétfolyik a sárgája.
23/30 anonim válasza:
Rántotta. De csakis gombával, sajttal, vagy sonkával. :)
24/30 anonim válasza:
tükörtojás sült sonkával és piros arannyal.
25/30 Isabella95 válasza:
rántotta hagymával kolbival és szalonnával
27/30 anonim válasza:
Rántotta így: jó sok hagymát csak üvegesre pirítom olajon, hozzáadom a bacon-t, szalonnát, virslit vagy valami hús félét. A tojásokat felverem, adok hozzá 1dl tejet(kb 2-3tojáshoz) megsózom, aztán beleöntöm a serpenyőbe, készre sütöm, borsozom, és én még szoktam mellé darabolni uborkát vagy paradicsomot vagy esetleg kecsapot. Isteni :D
28/30 anonim válasza:
Rántotta inkább! Én úgy szoktam, hogy vágok bele vagy virslit vagy szalámi darabokat, meg sajtot, meg egy kis fűszer, és úgy sütöm meg. A sajt szétolvad benne és igazán finom lesz. Tejföllel szoktam enni, de ez elég sajátos, azt hiszem! :)
29/30 anonim válasza:
tükörtojáás:D most is azt eszem:P
30/30 anonim válasza:
Mindkettőt nagyon szeretem, de rántottát csak akkor csinálok, ha van mit alátenni,pl sonkát, hagymát stb. Ha csak két tojásom van, akkor tükörtojás lesz belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!