Rántotta vs. Tükörtojás?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 12:27
11/30 anonim 

válasza:

Hangulatfüggő, de mindegyik jöhet.
12/30 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 20. 13:42
15/30 anonim 

válasza:

Ha nekem kell készíteni rántotta, a párom meg isteni tükörtojást készít.
16/30 anonim válasza:
Mindkettő, de eldöntendőben rántotta =)
17/30 anonim válasza:
Mindkettő, igazából nálam is hangulat függő :D
18/30 kolepra válasza:
Sajna nekem egyik sem :( tej és tojásérzékeny vagyok így mindkettő kilőve :)
19/30 anonim válasza:
Tükörtojás v. valami extra rántotta (pl. hagymás, szalonnás, gombás vagy lecsós nyamm :D)
20/30 A kérdező kommentje:
Én is érzékeny vagyok rá egy bizonyos szinten... Kiütéseim lesznek tőle egy idő után, és ez nem rég derült ki. Elmentünk bőrgyógyászhoz, diétáznom kellett és amikor tojást ettem ( nem tartottam be rendesen xD) akkor jöttek ki. Akkor nem ettem tojást... Aztán már ngayon nagyon akartam enni és ettem, nem jöttek ki még mindig,(gondolom kiürült a szervezetemből) ettem tovább és aztán már szinte minden nap ettem de nem jöttek ki. Most viszont pár napja már megint tele vagyok kiütésekkel lehet felhalmozódott megint mert semmi egyebet nem ettem mint előtte, csak a tojás lehet...
2011. márc. 23. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!