Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Az angolok mit szeretnek...

Az angolok mit szeretnek annyira a fish and chips-en?

Figyelt kérdés
Egy ételnek nehezen nevezhető valami. Olajban sült burgonya, olajban sült hal elég egészségtelen étel szerintem. És ez az, amire ennyire büszkék? Ilyen szegényes az angol konyha?

jan. 28. 16:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
A hal és a krumpli mitől egészségtelen? És az ilyennek van szavazati joga....
jan. 29. 20:39
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
én hiába vagyok hazai, pl. a hurkák semmijen formáját nem bírom legyűrni, meg a mégdurvább belsőséges ételeket mint egy disznósajt, ellenben a rántott hal sültkrumplival bármikor megfelelne szinte. max nem kell hozzá ecet (pedig annyira modern kor gyermeke sem vagyok a 34 évemmel) azon viszont néha hümmögök hogy hogy lehet rengeteg hazai embernek a rántott hús a kedvence mikor attól olyan sok annyival jobb étel van még csak hazai téren is
jan. 31. 18:48
 23/29 anonim válasza:
Választható tengeri hal krumpival, nagy varázslat nincs benne egyszerű és nagyszerű, így nagyon elcseszni sem lehet. Bár az adag / ár változó, nyilván lokációtól függően is. Péntek nálu(n)k a halevős nap akkor rogyásig sütik a cuccot és tolják. Az ecet só kombó nekem még fura, de egész megszokható ha van hozzá jó kis mártogatós. Ezerszer inkább eszek tengeri halat mint pacalt vagy kocsonyát.
tegnapelőtt 22:24
 24/29 anonim ***** válasza:
Az ecetet hogy kell elképzelni?
tegnapelőtt 23:49
 25/29 Dorian Gray ***** válasza:

@24:

Úgy mint bármilyen ecetet:)

Viccet félretéve, malátaecetet szoktak használni hozzá. Kicsit meglocsolják vele a halat, krumplit. Csepegtetnek rá.

tegnap 01:26
 26/29 anonim ***** válasza:

24, kóstold meg. Ez az ecet, meg só.

[link]

Az ecet elillan, de egy enyhén savanykás íze van.

Szoktak a mushy peas dologra is tenni.

Sőt, a legtöbb chippy tart ecetes lébe eltett keménytojást is.

tegnap 22:07
 27/29 Dorian Gray ***** válasza:
@26: Oh igen a pickled egg. Én is csináltam a nyáron hirtelen felindulásból, kajálták is a népek. :) Az egy nagyon érdekes étel.
tegnap 22:33
 28/29 anonim ***** válasza:

"Kicsit meglocsolják vele a halat, krumplit. Csepegtetnek rá."

De akkor szétázik a panír, meg tottyadt lesz a sültkrumpli is, nem? Vagy csak egész keveset és közvetlenül mielőtt a szájukba teszik?

tegnap 22:57
 29/29 anonim ***** válasza:
A meleg kaján elpárolog az.
ma 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!