Az angolok mit szeretnek annyira a fish and chips-en?
Figyelt kérdés
Egy ételnek nehezen nevezhető valami. Olajban sült burgonya, olajban sült hal elég egészségtelen étel szerintem. És ez az, amire ennyire büszkék? Ilyen szegényes az angol konyha?jan. 28. 16:53
21/29 anonim válasza:
A hal és a krumpli mitől egészségtelen? És az ilyennek van szavazati joga....
22/29 anonim válasza:
én hiába vagyok hazai, pl. a hurkák semmijen formáját nem bírom legyűrni, meg a mégdurvább belsőséges ételeket mint egy disznósajt, ellenben a rántott hal sültkrumplival bármikor megfelelne szinte. max nem kell hozzá ecet (pedig annyira modern kor gyermeke sem vagyok a 34 évemmel) azon viszont néha hümmögök hogy hogy lehet rengeteg hazai embernek a rántott hús a kedvence mikor attól olyan sok annyival jobb étel van még csak hazai téren is
23/29 anonim válasza:
Választható tengeri hal krumpival, nagy varázslat nincs benne egyszerű és nagyszerű, így nagyon elcseszni sem lehet. Bár az adag / ár változó, nyilván lokációtól függően is. Péntek nálu(n)k a halevős nap akkor rogyásig sütik a cuccot és tolják. Az ecet só kombó nekem még fura, de egész megszokható ha van hozzá jó kis mártogatós. Ezerszer inkább eszek tengeri halat mint pacalt vagy kocsonyát.
25/29 Dorian Gray válasza:
@24:
Úgy mint bármilyen ecetet:)
Viccet félretéve, malátaecetet szoktak használni hozzá. Kicsit meglocsolják vele a halat, krumplit. Csepegtetnek rá.
26/29 anonim válasza:
24, kóstold meg. Ez az ecet, meg só.
Az ecet elillan, de egy enyhén savanykás íze van.
Szoktak a mushy peas dologra is tenni.
Sőt, a legtöbb chippy tart ecetes lébe eltett keménytojást is.
27/29 Dorian Gray válasza:
@26: Oh igen a pickled egg. Én is csináltam a nyáron hirtelen felindulásból, kajálták is a népek. :) Az egy nagyon érdekes étel.
28/29 anonim válasza:
"Kicsit meglocsolják vele a halat, krumplit. Csepegtetnek rá."
De akkor szétázik a panír, meg tottyadt lesz a sültkrumpli is, nem? Vagy csak egész keveset és közvetlenül mielőtt a szájukba teszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!