Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Az angolok mit szeretnek...

Az angolok mit szeretnek annyira a fish and chips-en?

Figyelt kérdés
Egy ételnek nehezen nevezhető valami. Olajban sült burgonya, olajban sült hal elég egészségtelen étel szerintem. És ez az, amire ennyire büszkék? Ilyen szegényes az angol konyha?

jan. 28. 16:53
1 2 3
 11/29 Janaqks ***** válasza:
100%

10 es:

Én hallotam róla. Vagyis láttam ytn pontosabban

jan. 28. 21:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld ki, mondjuk egy csirkés, salátás szendvicsbe teszel pár csipszet. A ropogása érdekes érzetet ad.
jan. 28. 21:13
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

Önmagában az, hogy szerinted ez egészségtelen, kristálytisztán megmutatja, hogy annyit se értesz az ételekhez, mint tyúk az ábécéhez.

Mi a fene lenne benne egészségtelen???

Az olaj részére értetted, vagy mi?

Igazából tökmindegy is, hogy mire gondolsz, nem is akarom tudni.

Valószínűleg figyelmeztetést kapnék, ha leírnám azokat a jelzőket, amiket az ilyen nulla tudásra okoskodó emberekről gondolok.

jan. 28. 21:23
 14/29 Dorian Gray ***** válasza:
100%

8: "A chipset a szendvicsben"

Jaj, az egyik első traumám volt 10 évvel ezelőtt, amikor kimentem :D Darálás volt és nem volt időm leülni enni, és az egyik kollegina csinált nekem egy szendót, ami alapvetően egy kedves dolog volt, de amikor megláttam :D Így esett az első találkozásom azzal a klasszikussal :) Aztán az egyik kollegám kedvenc reggelije meg a hash brown burger volt...hát ott is azért néztem :)

jan. 29. 01:12
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vagyok angol, mégis szeretem. :D Finom, ennyi. Nyilván nem minden nap kell enni.
jan. 29. 09:26
 16/29 anonim ***** válasza:
33%
9-10: en mar brit vagyok, 18 eve kint es itt is maradok. 👍 Lehet, ismerem az angol konyhat es szokasokat? 😉 Amugy csak az kovetem bennuk, amitetszik. 🤫🤷‍♀️
jan. 29. 12:28
 17/29 anonim ***** válasza:

10.

[link]

jan. 29. 12:37
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

"en mar brit vagyok, 18 eve kint es itt is maradok"

Attól még nem leszel brit.

jan. 29. 13:58
 19/29 anonim ***** válasza:
62%
Amit te a pacal pörköltben.. hülye kérdés !
jan. 29. 14:29
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Jah és egy percig se gondold , hogy a magyar konyha egészséges , mert rohadtul nem az ! 🤣
jan. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!