Kóstolt már valaki bikahere chipet? Most akciós egy online hálózatnál. Érdemes berendelni? Nem fog megmaradni?
Miért jelképezné ezt? Te ölted meg a bikát? Nem. Boltban megvetted a más által leölt, feldolgozott állatból készült terméket. Ehhez nem kell erő, tehetség.
Amúgy meg sokan szeretik a kakashere pörköltet is. Bikahere chipsről még nem hallottam, de ha kíváncsi vagy az ízére próbáld ki. Szerintem nincs benne semmi megbotránkoztató.
Mi az a "bikahere chip"? Valami snack, olyasmi mint a tepertő chips vagy a beef jerky? Eddig még nem hallottam róla.
"ez azt jelképezi, hogy le tudják őket győzni?"
Ugyan már! Az égadta egy világon nincsen semmi köze a "herefogyasztásnak" ehhez. Én úgy tudom, hogy a herefogyasztásnak a történelmi időkben sokkal inkább "potencia növelő" hatást tulajdonítottak és afrodiziákumként tartották számon.
Másrészről, miért volna megbotránkoztató? A herét nem úgy kell elképzelni, mint egy "undorító, gusztustalan, ondótól és spermától bűzlő valamit". Én pl. ettem már kakas és pulykaherét és haltejet is. A "haltej" tulajdonképp a hal heréje - nem pedig a "spermája" ahogy sokan tévesen hiszik - hanem a hímivarszervet (azon belül herét) alkotó szövetanyag. Ugyanúgy a többi állatnál (és az embernél is).
Egyébként ízre emlékeztet kissé a velőre (itt most a sült agyvelőről beszélek - igen azt is megesszük, tojással a legfinomabb, esetleg hagymás pirítóson 😃), az állaga inkább a túróra vagy a lágyabb állagú tofura emlékeztet, viszont megfelelően elkészítve IGAZI GOURMET FINOMSÁG. (Vicc nélkül.)
Nem tudom, milyen íze lehet a bikaherének (legalábbis azokhoz hasonlítva, amit eddig kóstoltam), de egyszer biztosan kipróbálnám. 😋
Főleg ezt a variációt: https://www.youtube.com/watch?v=Q-mUm6NXJb8 🙂
Elvégre "Tökösök" vagyunk és szeressük a "Tökös" dolgokat. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!