Miben más, miért jobb a szlovák majonéz a magyarnál?
Nekem legalábbis jobban ízlik. Ott leginkább üvegeset lehet venni.
Miért finomabb, a Szlovákiában vett olcsóbb üveges majonéz, mint az itthon kapható majonézek többsége, legyen szó saját márkásakról, akár drágább márkáról is?
"Hellmann's Majolenka starej mamy "
Ez a legjobb majonéz a "nagyitól". :) Mi ezt szoktuk venni.
A majonéz csak tojássárgája és olaj összekeverve.
Ezt lehet fűszerezni, de nem kötelező.
Így csak attól függ, hogy milyen olajból, milyen tojásból, és milyen fűszerezéssel történt az előállítás.
Pont, mint minden élelmiszernél, ezért értelmetlen bármilyen összehasonlítás.
Kedves Harmadik! Köszi az ötletet, legközelebb kipróbálom.
Más az összetétele, mint a Magyarországon kaphatónak?
Igazából eddig egy félét próbáltam Szlovákiában, de az sokkal kellemesebb mint az itthon kaphatóak.
A Hellmans német cégnél készül, minden országba oylan ízesítéssel szállaítják, amit az adott országból megrendeltek. Ha valahol édesebben, sósabban, savanyúbban kérik, akkor oda olyat gyártanak.
Azt, hogy pontosan miböl mennyi van az adott termékben, nem írják rá, ezért csak tippelni lehet, hogy mi a különbség.
Lehet semmi köze hozzá de az üveges mindenbe jobb alapból ahogy írtad ott inkább üveges. Még a sörbe meg a gombába is jobb az üveges mint a dobozos.
Mert olyan "doboz" íze van tőle. De gondolom az alapanyag a lényeg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!