Kb 1-2 hete használtam az Univer majonézt, azóta nem, hűtőben van. Meddig ehető,így felbontva?
Figyelt kérdés
jan. 29. 12:48
2/15 anonim válasza:
Nagyon sokáig semmi baja akár hónapokat is kibír hűtőben.
4/15 anonim válasza:
Hűtőben hónapokat el tud állni. Ha kint van és nincs nagy melegben akkor is hetek..
5/15 anonim válasza:
Én is hónapokig szoktam enni. Nem hinném hogy sokan betolnak egy flakon majonézt pár nap alatt.
6/15 anonim válasza:
Felbontás után hűtőben kell tárolni, ezt jól csináltad, onnantól kis túlzással addig felhasználható, amíg el nem fogy.
7/15 anonim válasza:
Hónapokig. Sőt, ha sötét és nem túl meleg helyen van, akkor még hűtés nélkül is eláll hónapokig.
8/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
jan. 29. 15:16
9/15 anonim válasza:
Afrikában konkrétan nem is hűtik (ott a laktózérzékenység miatt vaj/margaring helyett azt használják szendvicsekre) és úgy sincs semmi baja. Hűtőben tartva volt, hogy a lejárati idő után 9 hónappal is ettem belőle, semmi baja nem volt.
10/15 anonim válasza:
Afrika mondjuk nem is az egészségességéről híres :D És ott miből készül vagy hogyan tartósítják, hogy nem romlik meg? A nyers tojás elég veszélyes tud lenni attól függetlenül, hogy olajjal van vegyítve. Lejárati idő után már biztosan nem fogyasztanám, orosz rulett. Főleg a házi majonéz, az legfeljebb pár napig áll el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!