2/8 anonim válasza:
A gofri egy belga kaja és egy formába öntve sütik. Az amcsi palacsinta meg egy vastag palacsinta
3/8 anonim válasza:
Már megint egy google-ös kérdés! Könyörgök: írd be a keresőbe mindkettőt, és 1 másodperc alatt meglátod!
4/8 anonim válasza:
Az egyik gofri, a másik amerikai palacsinta.
5/8 anonim válasza:
Ha csak a képekre kattintassz is rögtön látni.A gofriban sütőpor van az amerikai palacsintában tojás fehérje amitől könnyebb.
6/8 anonim válasza:
5-ös: az amerikai palacsintában is van sütöpor!
7/8 anonim válasza:
Nem láttál még amerikai filmet, amikben kicsi és vastag palacsinta van reggelire?
8/8 anonim válasza:
A legfontosabb kulonbseg, hogy a gofriban a tojasfeherjet felhabositva (kemenyre verve) kell a legvegen a tesztaba beleforgatni es utana sutni speci alul felul suto ugynevezett gofrisutoben. Igy egy alig olajos, konnyed ropogos teszta lesz. persze nem mindig sikerul ropogosra.
Az amerikai palacsintanal, meg a palacsintasutobe teszed, es felidoben megforditod. Ez utobbiban mivel a tojas egyben belemegy, nem lesz olyan konnyed a teszta es a palacsintaserpenyoben nem lesz olyan ropogos se. Ja es a gofriba meg nem lattam, hogy tettek volna vaniliaafomat az amerikaiba meg azert tesznek mar a tesztaba.
De mindketto fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!