Ettetek már jó kis cigány lecsót?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, és ők romák, hát gyerekek 30éve nem ettem még ilyet, brutál, punyával csinálták(ez ilyen kenyér féle)2023. jún. 20. 18:53
1/3 anonim válasza:
Mitől lehet egy lecsó, cigány???
(az, hogy mellé mit esznek, irreleváns, akkor max a kenyér cigány)
De a lecsó, ami abszolút magyar, mi a fenétől tud cigány lenni???
Egyébként nem, nem ettem még cigány lecsót, lévén fogalmam sincs, hogy az mi.
Megjegyzem ezt nem ártott volna rögtön a kérdés után megmagyarázni, hogy lehessen válaszolni a kérdésre.
2/3 anonim válasza:
Röviden:
Egy fokhagymás csirkepörköltöt képzelj el, sok paprikával és paradicsommal, belefőzve szálas édes (nem savanyú) káposzta.
(Én sem ismertem, csak megnéztem, hogy mi is ez.)
3/3 anonim válasza:
ettem, őszintén nem kedvelem a cigány konyhát.
Illetve ugyanaz mint a magyar mivel a Icgányok felszedik a konyhát ahol élnek, hozzáadnak több fűszert meg plusz egy hagymát és hozzáteszik, hogy cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!