Legfurcsább kaja, amit valaha ettetek?
Figyelt kérdés
Garnélától elkezdve kígyópálinkán át bármi2020. dec. 8. 10:25
1/18 anonim válasza:
A garnéla mióta furcsa kaja? :D
Nekem Izlandon a rohadt cápahús vagy Szardínián a kukacos sajt volt furcsa élmény, jó volt kipróbálni, de még egyszer nem tenném ki magam az élménynek.
2/18 anonim válasza:
Krokodilhúst ettem Kambodzsában, de csak utólag szóltak, hogy az :) jó volt, egy kicsit a csirkehúsra hasonlított az íze
3/18 Metionin válasza:
Békacomb. Hát nem volt egy nagy durranás, nem ízlett. Meg nem tudom mennyire számít furcsának de szibériai fenyőmag meg különleges kolbászok pl. rénszarvas, ló. Illetve egyszer füstölt borjúnyelvet.
4/18 anonim válasza:
Pirított selyemhernyó.
Semmi extra, sós, ropogós, kb mint a szotyi.
5/18 anonim válasza:
Csirke agy annak számít?
Mert akkor azt, utólag szóltak és kicsi voltam, és még rá is vágtam az elején, hogy nem tudom mi ez, de finom! 😩
6/18 anonim válasza:
Békacomb grillezve
Cápa steak
Medveszalámi (de ez nem esett jól, szegény mackó. Csípem őket.)
7/18 anonim válasza:
Levesben főtt kakastaréj. Ilyen téren sajnos nincs sok tapasztalatom.
10/18 anonim válasza:
Kecskét, amire azt mondták hogy marha. Aztán mondták hogy ez bizony az volt. Szegénykéim:(
Na meg a lokolbasz. Meg mondtam is milyen finom, miután tele ettem magam mondták meg hogy lokolbasz 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!