Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Legfurcsább kaja, amit valaha...

Legfurcsább kaja, amit valaha ettetek?

Figyelt kérdés
Garnélától elkezdve kígyópálinkán át bármi

2020. dec. 8. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kínai száznapos tojás és japán natto (erjesztett szójabab, ami állagra olyan mint a darabos takony, ízre meg mint az érett sajt - de én imádom) vm. ott van még a kínai büdös tofu. Ebből ezt a fajtát próbáltam: 王致和臭豆腐 - wangzhihe. De ez már nekem is annyira durva volt hogy inkább elástam az egészet jó mélyre. Még most is kísért a szaga ami kb a pálpusztai, a használt bébi pelenka, a záptojás, az erősen rothadó hagyma és az erős lábszag keveréke.

Ennél durvább kb. a Surströmming lehet, amit eddig még nem próbáltam, de ahogy az emberek véleményét láttam, mégis az a legundorítóbb étel a Földön, nem pedig ez a büdös tofu förmedvény.

Minden esetre én azért "öngyilkos jelöltként" kipróbálnám a Surströmminget is.

2020. dec. 8. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Strucctojást. Hárman jóllaktunk tőle.
2020. dec. 9. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csigát, nem rossz, a gombára hajaz 😊
2020. dec. 9. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Tatar beefsteak 😕
2020. dec. 16. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
14: ahh, az undi! Alapvetően a medium húsoktól hányigerem van. Egyébként ezektől a "jól átsült" húsoktól elkaphatsz olyan férget, nem tudom hány méterest szedtek múltkor valakiből, még kép is volt, bazzeg. 😵
2020. dec. 16. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

Csak és kizárólag kiváló minőségű szarvasmarhából lehet készíteni, külföldről rendelték!

Bennem tuti nincs azóta kellett menni kolonoszkópiára, más okból!

Nem tudnék együtt élni önmagammal se tovább!

2020. dec. 16. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Strucc mell

Capa Stake

Sult mokus

2020. dec. 17. 17:23
 18/18 anonim válasza:
Polip csápos homár páncélos pizza
2020. dec. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!