Milyen "bizarr" és "undorító" ételeket ettetek idáig - amiket más népek mondjuk megesznek? Milyen volt az élmény első kóstoláskor?
Gondolok itt olyanokra, mint a svéd rohadt hal a surströmming, a skót haggis, a kínai százéves tojás vagy büdös tofu, a német limburger sajt, az izlandi rothasztott cápa a hákarl, de ott van még példaként az állati szemgolyó, a hihetetlenül büdös durián gyümölcs, a kacsaembrió, különféle rovarok, pókok, férgek, patkány vagy kígyóhús stb.
Én ettem már haggist, százéves tojást, japán rothasztott szójababot (natto), de nem zárkózom el, ha "nem hétköznapi" ételekről van szó. 🙂 Úgy vagyok vele: "minél szokatlanabb, annál érdekesebb".
Natto nekem ízlik kb havonta 2x biztos eszek :D
Nekem a bizar akit imádok négysajtos pizza ananásszal vagy m&m el
tegnap ettem duriant, en imadom :D epp most van a szezonja
amugy probaltam mar durian fagyit , durian kokusztejes italt , durian cukorkat es durian pizzat.
nekem nem budos ,olyan az illata "szaga" mintha hagymat es a banant erlelik a napon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!