Kovács Pál kérdése:
Mi a különbség a pörkölt, a paprikás, a gulyás és a tokányos között?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 13:04
11/12 anonim válasza:
Ha már intimkedek("off-topic"), még megemlítem, hogy gulyásba, paprikáskrumpliba, szinte minden pörköltbe nagyon kell a köménymag is
12/12 anonim válasza:
A pörköltnél a hús csak kicsit pirítod meg, majd erre teszed a pirospaprikát és rögtön felöntöd vízzel. A tokánynál viszonylag jól megpirítod a húst, ez adja a különleges ízét és a végén még lisztet is adsz hozzá. A gulyás meg inkább leves, pörkölt alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!