Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a különbség a pörkölt, a...

Kovács Pál kérdése:

Mi a különbség a pörkölt, a paprikás, a gulyás és a tokányos között?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 13:04
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ha már intimkedek("off-topic"), még megemlítem, hogy gulyásba, paprikáskrumpliba, szinte minden pörköltbe nagyon kell a köménymag is
2013. dec. 8. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:
A pörköltnél a hús csak kicsit pirítod meg, majd erre teszed a pirospaprikát és rögtön felöntöd vízzel. A tokánynál viszonylag jól megpirítod a húst, ez adja a különleges ízét és a végén még lisztet is adsz hozzá. A gulyás meg inkább leves, pörkölt alapból.
2013. dec. 12. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!