Tényleg a magyar konyha a legjobb a világon?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 17:26
3/34 anonim válasza:
És igen !!!!
Disznósajt !!!Megfejjük a disznót!
Madártej - a madarat is!
Kell ettől egzotikusabb étel???
Viccet félretéve, nagyon fűszeresen, nagyon finomakat főzünk, sok-sok maradékmentő, de annál laktatóbb kajákkal. Én imádom! Imádom, mikor a szakács nem csak összemaszatolja a tányért, hanem jól lakok. Nem bírom nézni, hogy egy kis kupac izé kuporog a tányér közepén, körbe pár szál gaz, néhány pötty légypiszok, és ez háááát, nevezzük művészetnek, de gyanús, hogy ételnek hívnám.
Nem, nem vagyok kövér, csak jelzem, mielőtt valaki beszól:)))
5/34 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, van akinek a legjobb. Van akinek meg a görög. Vagy török. Vagy mexikói. Vagy kínai.
6/34 anonim válasza:
Mindenkinek más konyha, a legjobb.
7/34 anonim válasza:
Nincs legjobb. Minden nemzetnek vannak jó ételei. Nem lehet összehasonlítani őket.
8/34 anonim válasza:
Szerintem borzalmas. Zsír, hagyma, paprika... ez az alap és húst hússal.
FINOM, de borzalmasan egészségtelen.
10/34 anonim válasza:
Nincs olyan hogy valami egyetemesen a legjobb mindenkinek. Én szeretem. az unokatesóm az ázsiai kajákat imádja, az öcsém az olaszt. Ettől még egyikünk se kiáltja aki a kedvencét a világ legjobbjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!