Tenylég a papír alom a legjobb a hörcsögnek? Használhatok papírtörlőt darabolva??
Ha nem prüsszög a forgácstól, akkor jó neki a forgács. Alá még macskaalmot kell tenni, és még szénát kell neki beletenni legvégül. A legfölső réteg az mindig a széna lesz, berendezkedik vele, fészket is épít belőle.
Ha valamire allergiás, az kimarad magától értetődően.
A papírtörlő szerintem nem jó, azt is belélegezheti, szállnak a szöszei, nem?
#1 pont hülyeség amit leírtál.
Kedves kérdező a párodból kiimdulva vagy a hörcsög imádó facebook csopiból vagy a hörcsögmentés weboldáról informálódik.
Tehát nagyon jó amit csinál.
A papír alom nagyon jó alom. Nem porol és megmaradnak a járatok és fészket is tud építeni belőle.
Nem eszi meg a höri viszont a pofazacsiba beteheti, arra kell figyelni hogy ne zsepit vagy wc papirt daraboljatok mert az szetmalik a nyaltol de a papirtorli az nem.
Macska alom a macskákon kívűl semmilyen állatnak nem való.
2: Jó, kérlek, telefonálj be a hörcsögkórházba, mert onnan informálódtam a saját hörcsögökkel kapcsolatban, szóval mondd meg az állatorvosoknak, hogy hülyeségeket mondanak. Köszi.
A papírtörlőtől pedig még én is tüsszögök, mert porol, ahogy téped.
#4 Hörcsög kórház? xdxd
Egzotikus orvossal beszélj ne valami mesebeli kórházzal.
És elég sok fajta papírtörlővel találkoztam, de még egy se porolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!