A canolli tésztája puha? Amikor Buddy csinálja a tv-ben, mindig olyan roppanosnak tűnik. Kétszer volt alkalmam enni itthon, de mindkét alkalommal puha volt. Pedig az egyiket egy olasz cukrász csinálta.
Figyelt kérdés
#Canolli
2022. márc. 6. 17:41
1/3 anonim válasza:
Igen, a jól elkészített roppan, a felszínén pedig hólyagos.
Ha puhát ettél, akkor az már sokat állt és a krém átnedvesítette.
2/3 anonim válasza:
Roppanós! Egyértelműen! Pont ez benne a lényeg: a roppanós külső és a finom krémes ricotta belül.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!