Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A canolli tésztája puha?...

A canolli tésztája puha? Amikor Buddy csinálja a tv-ben, mindig olyan roppanosnak tűnik. Kétszer volt alkalmam enni itthon, de mindkét alkalommal puha volt. Pedig az egyiket egy olasz cukrász csinálta.

Figyelt kérdés

#Canolli
2022. márc. 6. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a jól elkészített roppan, a felszínén pedig hólyagos.


Ha puhát ettél, akkor az már sokat állt és a krém átnedvesítette.

2022. márc. 6. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Roppanós! Egyértelműen! Pont ez benne a lényeg: a roppanós külső és a finom krémes ricotta belül.
2022. márc. 6. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]


(google fordítóba dobd be)

2022. márc. 6. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!