Debrecenben lehet wasabi port, vagy wasabi pasztát kapni?
Eddig csak Mogyi wasabi-s mogyorón ettem csak wasabit, és megtetszett az íze: tudom hogy a valódi az nagyon drága, és a legtöbb boltban wasabi-s tormát lehet kapni, de nekem még sehol se sikerült találnom
Tudnátok üzleteket ajánlani?
Köszönöm!
Érdekes, kerestem mindenfelé a Tesco-ban, de hiába: kerestem a tormáknál, fűszereknél, nemzetközi konyha részlegen, mindenhol
Ha azt mondjátok, akkor lehet levadászok egy eladót, hátha 😁
SPAR-ban nem igazán járok (a városnak ezen a részén nincs, a belvárosban nem járok ha nem muszáj), esetleg Lidl lenne még ahol keresni fogok
Tegnap rákerestem, kifejezetten fűszerbolt nincsen, de találtam egy "Dubai market" nevű kis nemzetközi ételboltot, ahol közel- és távolkeleti (indiai, japán, kínai) fűszerek is vannak: lehet megnézem ott 😉
Furcsamód a tipikusan csípős dolgokat (chili, stb.) annyira nem szeretem, de amik az orrban csípnek mint a torma, wasabi, stb. azoknak tetszik a karaktere
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!