Próbáltátok már a cheburekit?
Figyelt kérdés
Hagyományos szláv ételről van szó, egy egyszerű, élesztő és sütőpor nélküli kerek alakúra kinyújtott tésztába töltenek darált sertéshúst hagymával és fűszerekkel bekeverve, majd ezt a korongot kettéhajtják, és a két szélét villával összelapogatják, így kapnak egy félhold alakot. Sütési időnek oldalanként 2-3 percet ajánlanak, tehát összesen max 6 perc. Nem hangzik rosszul, ki is szeretném próbálni, de megsül ennyi idő alatt rendesen a sertéshús? Valaki próbálta már?#orosz #chebureki
tegnap 23:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!