Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy kell töltött káposztát...

Hogy kell töltött káposztát készíteni olyan jó cigányosan?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 16:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Mi a cigányosan benne?
2010. szept. 7. 16:47
 2/22 A kérdező kommentje:
amikor ilyen jó ízes és olyan gombócok vannak benne....
2010. szept. 7. 16:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

"amikor ilyen jó ízes és olyan gombócok vannak benne...."

mi ebben a cigányos? áruld már el nekem!

2010. szept. 7. 16:50
 4/22 A kérdező kommentje:
ti még nem ettetek olyat? vagy csak azt gondoljátok, ha cigány akkor már nem rossz és nincs is olyan dolog?
2010. szept. 7. 16:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikben van gombóc...
2010. szept. 7. 16:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem bántásból irta hogy cigányos söt,.... csak rosszult találta el. amugy szerintem ugy kell csinálni o kis füstölt kolbász -vagy-szalonna....(bográcsba készités) a gomboc meg maga a töltelék ami megmarad.:) jo étvágyat:p tejfölel nyami:D
2010. szept. 7. 16:55
 7/22 anonim ***** válasza:
2010. szept. 7. 17:13
 8/22 orsybaba88 ***** válasza:
szerintem is füstölt szalonnát kell tenni bele, van aki oldalast tesz. ne sajnáld a fűszereket. állítólag az is jó, ha több féle húsból csinálod, mármint a disznó különböző részeiből. az sem mindegy, h milyen savanyú káposztát teszel bele, ki kell fogni, h finom is legyen meg puha. én karácsonykor nagyon jó töltött kápit csináltam, mert több fűszert, hagymát tettem bele, mint anya:) egyébként a cigányok tényleg furcsákat esznek, és másképp főznek, mint mi. még a magyar konyhánál is fűszeresebben!! pl lecsó nokedlivel
2010. szept. 7. 17:18
 9/22 anonim ***** válasza:
6%
Pfuj savanyú káposztát belerakni?! Úristen!
2010. szept. 7. 17:31
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
beírod a google-ba, hogy roma receptek v. roma konyha, és van egy ilyen oldal, sajnos már nem emlékszem a címére, de meg fogod találni, és úgy emlékszem fent volt a töltött káposzta is sok más nemzeti ételük mellett.
2010. szept. 7. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!