Hogy lehet egy halászlét nagyon megbolondítani, különlegessé tenni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 17:36
11/15 mobidick válasza:
Nem,nem tudom a választ, de érdekelt volna, ha értelmes hsz-t olvashattam volna. Én is unom már a jelenlegi halászlé formációt. Egyenlőre semmilyen elfogadható - és/vagy - emberileg feltálalható választ nem találtam. Erre az a véleményem, hogy "a rosszindulatú és hagymapirítást még soha meg nem tapasztalt egyedek kíméljenek", hiszen az alapléhez a hagyma hozzátartozik, ugyan úgy, mint a kb fél kg (4 főre számítva) sneci kiszálkázva, passzírozva! Utána jöhet az alaplébe belefőzőtt halszeletek (2 db/fő).
12/15 anonim válasza:
11
Anyu ilyet csinál, ha nagyon unja a halászlét (apu horgászik és még azon kívül is rengeteg halat vesznek)
14/15 toncsi64 válasza:
A 13-as által írt Korhely halászlét nagyon ajánlom. Az Algyői halászcsárdában rendszeresen esszük a családdal. Olyannyira bevált, hogy már évek óta ez a "karácsonyi" halászlé nálunk.
15/15 anonim válasza:
Nátrium-glutanáttal :)
Komolyra:
Az alaplevet sokáig, sokáig főzni. Szinte addig, míg a csont is puha lesz. Bele kell tenni, ami belevaló: zsír, jó minőségű pitospaprika, hagyma, paradicsom, paprika, só.
Lepaszírozni.
A haltesteket előre besózni, hogy átjátja a húsát rendesen.
Utána összerakni, nem kevergetni, hanem csak gyorsan megfőzni az alaplében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!