Hogy lehet egy halászlét nagyon megbolondítani, különlegessé tenni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 17:36
2/15 anonim válasza:
Mármint mit akarsz? Készkaját javítani vagy főzni?
3/15 anonim válasza:
Ez igazából családtól függ, vannak a különböző régiók, és mind sarlatánnak mondja a másikat 😂
A profik versenyeken kidekázták hogy hány milyen méretű ponyty, harcsa, ikra, tej stb kell, milyen arányban, de ez ilyen féltve őrzött titok.
De minél többféle ha van benne, annál rétegzettebb, teltebb íze van.
Jóféle házi paprika, amit nem ért nap.
Bogrács füstös íze is sokat dob, érződik rajta ha szabad tűzön főtt.
Aztán ha te tésztás típus vagy, akkor házi tojásból, kézzel gyúrt tészta az igazi.
4/15 anonim válasza:
Főzd csirkéből. Maximális bolondság:D
6/15 anonim válasza:
Pl. Bográcsban, szabad tűzön főzve. És semmi ne legyen kispórolva. Ne legyen hagyma ízű. Legyen benne sok hal.
9/15 A kérdező kommentje:
Meglévőt szeretnék átslakítani, tehát nem a főzés fajtáját bolondítani, hanem valami extrát beletenni, amit nem nagyon szoktak, de mégis illik hozzá.
2021. nov. 23. 07:30
10/15 anonim válasza:
Aha
Ha nem elég sűrű, akkor főzd át és a benne lévő halat passzírozd át, majd tegyél bele friss nemes halat
Halgombóccal és ikrával/haltejjel tálalva pedig még finomabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!