Megéri csinálni japán Ramen levest? Finom?
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 20:20
A kérdező szavazást indított:
Igen nagyon finom
Nem olyan finom
30 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nagyon finom, ha rendesen készíted el - nem magyarított meg egyszerüsített változatban -, de igen sok munka. Emellett ha nem igazi ramen-tésztával készül, akkor sem lesz olyan, mint kellene.
2/8 anonim válasza:
Inkább rendelj mert úgy olcsóbban jössz ki
3/8 anonim válasza:
Finom, de normálisan elkészíteni alaphangon 24 óra. Szóval venni érdemesebb.
4/8 anonim válasza:
Igen, nagyon finom. Eléggé hasonlít a sima húslevesre, csal nyilván tele van pakolva hússal, mindennel, kicsit édesebb a leve. Nagyon ajánlom Budapesten a Sakura Ramen nevű helyet. Isteni jó rament csinálnak.
5/8 anonim válasza:
Ha gyakorlott vagy a konyhádban, érdemes nekifogni. De szerintem elötte kóstold meg egy étteremben, mert tényleg sok meló
6/8 anonim válasza:
Ha szereted a japán ízvilágot akkor garantáltan, én imádom.
7/8 anonim válasza:
Én inkább rendelnék, mert rendes rament elkészíteni nem egy-két óra.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!