Hogyan készül a német Mettbrötchen? Interneten nem találtam magyarul semmit.
Figyelt kérdés
#Mettbrötchen
2021. márc. 6. 09:36
11/15 anonim válasza:
Borsóka....
Az más mikor a hentes kóstolgat....
De itt konkrétan mennyiséget esznek belőle nyersen...
12/15 anonim válasza:
Tudom, én sem tudom sosem abbahagyni. :)
13/15 anonim válasza:
Egyébként ha trichinella van benne, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy borsónyi vagy nagyobb adag.
14/15 Joe001 válasza:
Nemkell kiakadni a nyers hús, állati eredetű étel evésen... kolbász , szalonna , sonka bizony nyers , csak izesitve , szárítva van .😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!