Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan készül a német Mettbröt...

Hogyan készül a német Mettbrötchen? Interneten nem találtam magyarul semmit.

Figyelt kérdés

#Mettbrötchen
2021. márc. 6. 09:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Borsóka....


Az más mikor a hentes kóstolgat....


De itt konkrétan mennyiséget esznek belőle nyersen...

2021. márc. 6. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudom, én sem tudom sosem abbahagyni. :)
2021. márc. 6. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha trichinella van benne, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy borsónyi vagy nagyobb adag.
2021. márc. 6. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 Joe001 ***** válasza:
100%
Nemkell kiakadni a nyers hús, állati eredetű étel evésen... kolbász , szalonna , sonka bizony nyers , csak izesitve , szárítva van .😀
2021. márc. 8. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 kicsinap válasza:
2021. márc. 13. 05:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!