12/44 anonim válasza:
Nem én felsőbb rendű vagyok, en nem élek ilyenekkel 😝
Dehogynem, imádom 😄
13/44 anonim válasza:
"Nem, mert rengeteg, és persze üres kalória van benne, semmi értelme enni."
Kit érdekel, hogy mi a fene van benne? Az a lényeg, hogy finom, így tehát van értelme enni! Ha nem ízlik, akkor persze ne edd, de hogy üres kalória...pfff...rinyáló fapcsa
14/44 anonim válasza:
Hát neked tényleg elmentek otthonról. Vagy soha nem is voltak otthon. :D Miért fogyókúrázna valaki aki nem dagadt? Mert ne meséld be nekünk, hogy nádszál vékony vagy és így fogyózol, mert akkor nem lenne okod rá.
16/44 Mansour válasza:
Ne foglalkozzatok vele! Aki ilyet ír, hogy "Pontozzatok le nyugodtan, ezzel is bizonyítjátok, hogy igazam van!" azt nem szabad komolyan venni! Ez ugyanaz a dedós szint, mint a "Hülye aki mondja!", vagy hogy "Nekem akkor is igazam van, amikor nincs!"
17/44 anonim válasza:
17: ja-ja, tipikus óvoda-kiscsoportos szint.... :-DDDDD
18/44 anonim válasza:
Ha úgy van megcsinálva ahogy szeretem, akkor igen
19/44 Miss Endzsi válasza:
Soha nem sikerült még felfuttatni az élesztőt. Akár langyos vízbe-tejbe tettem nem történt semmi, mi lehet a baj?
20/44 anonim válasza:
Igen, leginkább a házit, lekvárral esetleg porcukorral.
Amiket a boltban lehet kapni, színes bevonatú, díszítőcukros csokis, mázas kreálmányokat nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!