Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti szeretitek a Pöttyös...

Ti szeretitek a Pöttyös karamellás Guru-t?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én élek halok érte. Ma is vettem ötöt, két perc alatt megettem :D

2019. szept. 15. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerettem, nem volt olyan édes, mint a több ilyen izé...

most már nem ehetem meg, de azért talán ér a válaszom

2019. szept. 15. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az csak jo lehet :D en is imadom

En is neha be tudnek tolni vagy 5ot, nekem most epp a vanilias fagyi puhul.

Amugy vigyazz nehogy elhizz, mert ezektol aztal lehet :D

2019. szept. 15. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, jobban, mint a rudit, vagy a maxi kinget :) kár, hogy olyan kicsi és drága :( igazából régen volt mogyoródarabkákkal bevont rudi, ahhoz hasonlít. Sajna azt már vagy 15 éve nem láttam sehol, pedig az volt a kedvenc!
2019. szept. 15. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Cba-ban 159 Ft-ért veszem darabját.
2019. szept. 15. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon imádom, pedig nem szoktam ilyesmit enni, de egyszer kaptam egyet és azóta sajnos minden nap ennem kell egyet, mert annyira finom hogy kívánom. Nemrég megkóstoltam a kókuszosat, az is ízlik, de a karamella a favorit. :D
2019. szept. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!