Népkonhya? Kinek jár?
Figyelt kérdés
Egyik kedves ismerősöm mondta, hogy nem messze van a munkahelyemtől a népkonhya, nyugodtan menjek, mert egy tál meleg étel nekem is jár. Valójában kinek jár?2020. okt. 19. 12:01
11/16 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy neked ez segítség, akkor nyugodtan menj!
Ezt mindenki tudja önmagáról.
12/16 anonim válasza:
menj el ha szüksėgėt låtod,ėrzed gondolom nem minden nap mennėl oda .
13/16 anonim válasza:
Szerintem eljut odáig, hogy sorbaáll, az igenis rászorul, nem kell ez az oppression olympics.
Az emberek nagyon nagy része él fizuról fizura, és elég pl ha megtörik az autóját, nem kap elég órát azon a héten, vagy egyéb váratlan kiadása, elmaradt bevétele csúszik be, és már nincs mit enni...
Pláne most a korona ügyén sok munkahely szűnt meg, és sokan nem kapnak elég órát.
Én nem ítélkezek, inkább sajnálom ezeket az embereket.
14/16 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy "nem kap elég órát"...??? :-O :-O
15/16 anonim válasza:
14
Gondolom azt hogy sokat levettek pl 4órasra a vírus miatt
Így annak konkrétan FELE a fizetése és hát nagyon nem mindegy!!
16/16 anonim válasza:
14, van egy csomó ember aki órabérben dolgozik. Kevesebb óra = kevesebb fizu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!