Jó vadas recept ami ki is van probalva és müködik?
Nincs recept :)
Húst felszelem, kb 3-4 szál sárgarépa, 2 fehérrépa, 2 fej vöröshagyma, egy közepes zeller fele. Olajjal leöntöm, pácolom 1-3 napot (nem csak vadat szoktam, hanem pl csirkét is).
Húst elősütöm, megpirítom kicsit a zöldséget. Összepntöm, víz, só, bors, sok babérlevél. Ha megfőtt, kiszedni a húst, babérlevelet, összeturmixolom, mustár, tejföl, kész.
Marha stefánia!
Vagy ha valaki nem szereti azt a cupákos réteget középen, akkor lehet fehérpecsenyéből is, de az általában túl száraz ehhez az ételhez.
Konkrét választ nem adnék, viszont annyit általánosságban azért leírok, hogy: ki kell próbálni 10 receptből a 2-3 neked klegjobban tetszőt és a lényeg: a SAJÁT ÍZLÉSEDRE alakítani. Ugyanis, szinte az összes recept "hibás": rossz az anyaghányad, rossz az elkészítés leírása, legalábbis ez a tapasztalatom. Kb. 20 éve főzök (nem kényszerből mindennap és nem a foglalkozásomból kifolyólag), de eddig még épkézláb receptet nem találtam.
Vannak nagyon jó szakácskönyvek és recept témájú oldalak a neten.
Ezekkel a "mi így készítjük" vagy "ahogy mi szeretjük" receptettek pedig csak annyi a baj, hogy nem biztos, hogy más ízlése egyezik a tiéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!