Hol lehet jó pizzát kapni magyarországon, melyik a legjobb pizzéria itthon?
Figyelt kérdés
Hello!
A kérdés magáért beszél. Hol van, melyik az a pizzéria magyarországon, ahol a legjobb pizzát készítik? Mondjuk egy ilyet, mint ez, hol készítenek? [link]
2010. júl. 21. 22:38
31/40 anonim válasza:
Debrecenben d Don Pedro Pizzéria a Kossuth utcán
32/40 A kérdező kommentje:
07-29 21:20
Szegény szakácsjelölt, a legnehezebb feladatok elé állítod! Bezzeg, ha tokajiban pácolt barackkal töltött szezámmagos pulykamellet hercegnőburgonyával kérnél vizsgafeladatként, akkor nem lenne gond.
2010. aug. 4. 20:42
33/40 A kérdező kommentje:
07-29 21:18
nápolyi pizza, vékonytésztás
2010. aug. 4. 20:45
34/40 anonim válasza:
Nekem a legjobb pizzáért csak 50 km-ert kellett utaznom Bánkra, a Bowling Pizzériába. Jártam Szicíliában is, de az ott felszolgált pizzák elbújhatnak ehhez képest. Budapesten pedig egyszerűen nincs jó pizza, pedig én nagy fogyasztó vagyok :) Az ősagárdi agár kiállításról volt hogy csak azért mentünk Bánkra, hogy egy jó pizzát együnk.
35/40 anonim válasza:
ízlésről vitatkozni nagyon hasznos tudom, ezért is írom, hogy amit a képen mutatsz az nem néz ki jól szerintem.
kérdést meg úgy kellett volna feltenned, hogy olyasmi mint a képen van, hol van, nem azt, hogy "jó"-t
36/40 anonim válasza:
A legjobb pizza szerintem a Capri pizzériában van (újpesten és rózsadombon van éttermük), de nem rossz még a rózsekertben az Etnában sem. Ha meg olcsó és jó pizza, akkor Pizza manufaktúra.
37/40 anonim válasza:
A legjobb pizza a mohácsi keresztapás. Budapesten csak szar pizzák vannak. Pedig már mennyit végigpróbáltam........
38/40 Ryan Newman válasza:
Szerintem Tatabányán az Öreg Pipa Pizzériában!
39/40 anonim válasza:
a mohácsi keresztapás pizza a legjobb. az összes többi hulladék hozzá képest
40/40 Süle Dominik válasza:
Zuglói Capri és a Pizza manufaktura Ferencvárosba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!